Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu kırmak görmek

Rüyada telefonu kırmak görmek

Rüyada telefonu kırmak görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, mal ve para biriktireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada telefonu kırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada telefon hattını kırmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada telefon kırmak görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu kırmak görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada telefon camı kırmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonunu kırmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kırmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments