Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli telefon görmek

Rüyada beyaz renkli telefon görmek

Rüyada beyaz renkli telefon görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, rahat yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkli telefon gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada beyaz renk telefon görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli telefon görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk telefon görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz telefonu görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir telefon görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz telefon satın almak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, moralinin yükseleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ev telefonu görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments