Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek

Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek

Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek para sıkıntısı çekeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elinde telefon gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinde telefon görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Rüyada elinde cep telefonu görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde telefon görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına telefon vermek namının yürüyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments