Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde tavuk görmek

Rüyada elinde tavuk görmek

Rüyada elinde tavuk görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işlerini düzene sokacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde tavuk gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada elinde tavuk görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek tavuk görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tavuk yemeği yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet eder.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, eğlence ve renk geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada bozuk tavuk görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments