Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevilen birinin geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtlamasını gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada renkli tavuk görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek daha kötü günler yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalet eder.

Rüyada ölü tavuk görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında terfi alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede tavuk görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada tavuk parçaları görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada horoz yada tavuk görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments