Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk tavuk görmek

Rüyada bozuk tavuk görmek

Rüyada bozuk tavuk görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk tavuk gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada bozuk tavuk eti görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk tavuk yemek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına inanılır.

Rüyada bozuk tavuk görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk meyve görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bozuk kıyma görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments