Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, dinamik olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tavuk kestiğini gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sabrını zorlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işlerin kara geçeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı kestiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Rüyada saç kestirip boyatmak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı kestirmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, gelirinden yana memnun olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kestiğini görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments