Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde tavşan görmek

Rüyada elinde tavşan görmek

Rüyada elinde tavşan görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ileri gideceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada elinde tavşan gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada elinde tavşan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan sürüsü görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kulaksız tavşan görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavşan avlamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki beyaz tavşan görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavşan görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments