Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan avlamak

Rüyada beyaz tavşan avlamak

Rüyada beyaz tavşan avlamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ona özlemle sarılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan avlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavşan avlamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bazı kayıplar olabileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz kaz avlamak keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz balık avlamak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek bereketinin artacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek şifa ve moral bulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, günahlara rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak canının kıymetini bileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan almak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments