Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, kırgınlık yaşanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah tavşan görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments