Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki beyaz tavşan görmek

Rüyada iki beyaz tavşan görmek

Rüyada iki beyaz tavşan görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Rüyada iki beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan sevmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, torunlarına dahi yeteceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan avlamak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan beslemek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments