Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde süpürge görmek

Rüyada elinde süpürge görmek

Rüyada elinde süpürge görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada elinde süpürge gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada el süpürgesi görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek büyük rahatlık yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada elinde süpürge görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el süpürge görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada el süpürgesi almak gösterilen sabrın tükeneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada süpürge yıkamak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, artık rahat bir nefes alacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments