Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge yıkamak

Rüyada süpürge yıkamak

Rüyada süpürge yıkamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, güzel davetler alacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge yıkamak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada süpürge yıkamak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada süpürge ve kürek görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet süpürgesi görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesi almak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge istemek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süpürge kesmek maneviyatının çökeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, helal rızık yiyeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine inanılır.

Rüyada süpürgeyi temizlemek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments