Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi süpürgeyle süpürmek

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek işlerinin toparlanacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kişinin afiyette kalacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek ona kavuşacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, durulacağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet eder.

Rüyada süpürgeyle süpürmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments