Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el süpürge görmek

Rüyada el süpürge görmek

Rüyada el süpürge görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, içini açmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada el süpürge gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Rüyada el süpürge görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el süpürgesi almak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada el süpürgesi görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde süpürge görmek başarısının azalacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle uçmak korkularından kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Rüyada süpürge çöpü görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments