Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el süpürgesi almak

Rüyada el süpürgesi almak

Rüyada el süpürgesi almak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, şansının kendisinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada el süpürgesi almak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada el süpürgesi almak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada elinde süpürge görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, herkesin rahat edeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada el süpürge görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayırlı işe rivayet etmektedir.

Rüyada el süpürgesi görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge yakmak tartışmalı durumların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Rüyada süpürgesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments