Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde süpürge görmek

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek istediği gibi hareket edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde süpürge gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde süpürge görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada el süpürge görmek sevdikleri ile kavuşacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada el süpürgesi görmek dertlerine derman bulacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el süpürgesi almak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok süpürge görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada süpürgeyi temizlemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments