Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el süpürgesi görmek

Rüyada el süpürgesi görmek

Rüyada el süpürgesi görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, haksızlığa uğranacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada el süpürgesi gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Rüyada el süpürge görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el süpürgesi almak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada el süpürgesi görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işarettir.

Rüyada elinde süpürge görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, adını işiyle duyuracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan süpürgeye binmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments