Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli silahlı adamlar görmek

Rüyada eli silahlı adamlar görmek

Rüyada eli silahlı adamlar görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, işlerinin yaver gideceğine, eşlerin boşanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalettir.

Rüyada eli silahlı adamlar gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada eli silahlı adam görmek sorunlarını aşacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada silahla adam öldürmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına inanılır.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek zengin için yoksulluğa, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada silahlı adamlar görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, başarılı adımlar atılacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulan adam görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments