Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silahla gezmek

Rüyada elinde silahla gezmek

Rüyada elinde silahla gezmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde silahla gezmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada elinde silahla gezmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada silahla gezmek hasret ve özlem gidereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Rüyada silahlı gezmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, elinin darlık içinde kalacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle el ele gezmek huzur dolu günler geçireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada kızla el ele gezmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle el ele gezmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle el ele gezmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments