Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin elinde silah görmek

Rüyada askerin elinde silah görmek

Rüyada askerin elinde silah görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin elinde silah gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Rüyada askerin elinde silah görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri silahla görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada askeri silahlı görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada askerin elini tutmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada askerin elini öpmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada babanın elinde silah görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments