Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde sigara söndürmek

Rüyada elinde sigara söndürmek

Rüyada elinde sigara söndürmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Detaylı planlama yapmakta fayda var.

Rüyada elinde sigara söndürmek kendini yiyip bitireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Rüyada sigarayı söndürmek kırılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada vücutta sigara söndürmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, günah ve suç işleyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde sigara söndürmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments