Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sigara söndürmek

Rüyada yüzünde sigara söndürmek

Rüyada yüzünde sigara söndürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, dünya malına kavuşulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek bir sebeple başka yollar aranacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada elde sigara söndürmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret eder.

Rüyada sigara içip söndürmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments