Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde sigara söndürmek

Rüyada üstünde sigara söndürmek

Rüyada üstünde sigara söndürmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada üstünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada üstünde sigara söndürmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha fazla para kazanacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek musibetlerin yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Rüyada vücutta sigara söndürmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret eder.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşam standartlarının artacağına, işinde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, her daim temkinli olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments