Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının çıktığını görmek

Rüyada parmağının çıktığını görmek

Rüyada parmağının çıktığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının çıktığını gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Rüyada parmağın çıktığını görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada parmağının çıktığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, geçim derdinin biteceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara inanılır.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo pardesü giymek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, darlığa düşmeyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments