Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, toplumda yükseleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet eder.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Rüyada parmağın çıktığını görmek konforundan da ödün vereceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının çıktığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüzük parmak görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak diploma ve meslek sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments