Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın çıktığını görmek

Rüyada parmağın çıktığını görmek

Rüyada parmağın çıktığını görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, rızkın artacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada parmağın çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Rüyada parmağın çıktığını görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada parmağının çıktığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağında altın alyans görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments