Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermiyle yaralanmak

Rüyada mermiyle yaralanmak

Rüyada mermiyle yaralanmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yetim sevindireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada mermiyle yaralanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada mermi yarası görmek sorunların çözüleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mermiyle yaralanmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Rüyada mermiyle vurulmak sahip olduklarının da çoğalacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işaret eder.

Rüyada mermisiz silah görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda mermi görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mermi yediğini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca mermisi görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, parasal durumun düzeltileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada şarjöre mermi koymak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments