Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermilerden kaçmak

Rüyada mermilerden kaçmak

Rüyada mermilerden kaçmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada mermilerden kaçmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermiden kaçmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada asker ve mermi görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, birçok engelin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada mermi çekirdeği görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada eline mermi almak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulur.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak onlardan fayda göreceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden mermi almak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments