Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el lambası görmek

Rüyada el lambası görmek

Rüyada el lambası görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada el lambası gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada el lambası görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada elinde lamba görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada lamba yakmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lamba kırmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek el üstünde tutulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada lamba yaktığını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak birlikte kâh ağlayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada gazlı lamba görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments