Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba avize görmek

Rüyada lamba avize görmek

Rüyada lamba avize görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada lamba avize gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada lamba avize görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, mal mülk sahibi olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde avize görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada avize asmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, malını ve canını riske edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine inanılır.

Rüyada avize silmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada siyah avize görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada avize satın almak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kristal avize görmek yeni bir çevre edinileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada antika avize görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments