Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, para sıkıntısının olmayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada çift başlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek kısmetli bir kişi olunacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çift başlı hayvan görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada çift başlı kuzu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı at görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı deve görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı kartal görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments