Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesi taşımak

Rüyada içki şişesi taşımak

Rüyada içki şişesi taşımak büyük bir gruba liderlik edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kudreti ve cesareti bulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesi taşımak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada içki şişesi taşımak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ona mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişede içki görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, önemli bir makama terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesi atmak attığı her adımı düşüneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada içki şişesi kırmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Rüyada boş içki şişesi görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret eder.

Rüyada şişeyle içki içmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada elinde içki şişesi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments