Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde değnek tutmak

Rüyada elinde değnek tutmak

Rüyada elinde değnek tutmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, deşarj olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, istediği noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada elinde değnek tutmak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada elinde değnek tutmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada değnek tutmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sabit geliri olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde değnek görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk değnekli birini görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sihirli değnek görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk değneği görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek geçim derdine düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz değnek görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments