Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değnek tutmak

Rüyada değnek tutmak

Rüyada değnek tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, başının ağrıyacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada değnek tutmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada elinde değnek tutmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada değnek tutmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, tazeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz değnek görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret eder.

Rüyada birini koltuk değnekleriyle görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek hastalıkların kalmayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada değnekle dövmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk değneği görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya inanılır.

Rüyada çoban değneği görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments