Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz değnek görmek

Rüyada beyaz değnek görmek

Rüyada beyaz değnek görmek sorunlarının artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz değnek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada beyaz değnek görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada değnek tutmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada değnekle dövmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini koltuk değnekleriyle görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde değnek görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sihirli değnek görmek rahat rahat yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada elinde değnek tutmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada kol değneği görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments