Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihirli değnek görmek

Rüyada sihirli değnek görmek

Rüyada sihirli değnek görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, canını sıkılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli değnek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada sihirli değnek görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz değnek görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada değnekle dövmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada değnek tutmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde değnek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çoban değneği görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, onları okula göndereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol değneği görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments