Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk değnekli adam görmek

Rüyada koltuk değnekli adam görmek

Rüyada koltuk değnekli adam görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, makamının sarsılmayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk değnekli adam gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, talihin yüze güleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada koltuk değnekli birini görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada birini koltuk değnekleriyle görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çıkmaza düşeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk değneği görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada değnek tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz değnek görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada elinde değnek tutmak kurtuluşu yakalayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol değneği görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments