Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde değnek görmek

Rüyada elinde değnek görmek

Rüyada elinde değnek görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada elinde değnek gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada elinde değnek görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde değnek tutmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada koltuk değneği görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol değneği görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Rüyada koltuk değnekli birini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sihirli değnek görmek hastalanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Rüyada çoban değneği görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments