Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk değneği görmek

Rüyada koltuk değneği görmek

Rüyada koltuk değneği görmek paslı bir çiviye basabileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk değneği gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada koltuk değnekli adam görmek üzüntünden sağlığından olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk değnekli birini görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret eder.

Rüyada birini koltuk değnekleriyle görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk değneği görmek yüzünün de güleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz değnek görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada değnekle dövmek bol bol moral depolanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada değnek tutmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun değnek görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments