Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde çikolata görmek

Rüyada elinde çikolata görmek

Rüyada elinde çikolata görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kafasını toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde çikolata gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada elinde çikolata görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada altın çikolata yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek her anlamda güçleneceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ağacı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yazgısının güzelleşeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments