Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çikolata yemek

Rüyada altın çikolata yemek

Rüyada altın çikolata yemek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada altın çikolata yemek gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada altın çikolata yemek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada altın çikolata görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Rüyada renkli çikolata yemek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken çikolata yemek kapanan bütün kapıların açılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek bunalımlı günler geçirileceğine, sevdiği insanların olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments