Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde çikolata yemek

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayatının yoluna gireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Rüyada başkasının evinde çikolata yemek herkesin dikkatinin çekileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada çikolata gofret yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, birlikteliğe başlayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ballı çikolata yemek yakında hedefine ulaşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada çikolatali ekmek yemek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments