Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı şeyler yemek

Rüyada çikolatalı şeyler yemek

Rüyada çikolatalı şeyler yemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek külfetinin ve yükünün artacağına, bilakis malının çoğalacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada renkli çikolata yemek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karamelli çikolata yemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, dinamik olacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments