Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı pastalar görmek

Rüyada çikolatalı pastalar görmek

Rüyada çikolatalı pastalar görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pastalar gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada pastalar yemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada çeşitli pastalar yemek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, sayılacağına ve sevileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşitli pastalar görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pastalar tatlılar görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pastalar börekler görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada güzel pastalar görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments