Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı dondurma yemek

Rüyada çikolatalı dondurma yemek

Rüyada çikolatalı dondurma yemek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, anne baba dualarının alınacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata dondurma görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak dondurma yemek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada kakaolu dondurma yemek nimet bolluğu yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çilekli dondurma yemek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işarettir.

Rüyada dondurmalı pasta yemek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada limonlu dondurma yemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments