Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden çikolata almak

Rüyada sevdiğinden çikolata almak

Rüyada sevdiğinden çikolata almak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hem yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanından çikolata almak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada çikolata hediye almak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments