Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşamın kolaylaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalettir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek yapılan işte ustalaşılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek büyük zorluklar geçireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments