Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon düştüğünü görmek

Rüyada balkon düştüğünü görmek

Rüyada balkon düştüğünü görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Rüyada birini balkondan düşerken görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments