Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bardak kırmak

Rüyada elinde bardak kırmak

Rüyada elinde bardak kırmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok başarılı olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada elinde bardak kırmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada elinde bardak kırmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak kırmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu bardak kırmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bardağı kırmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada bardak kırmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bardak yıkarken kırmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments